Типстър – значение, как се става. Професионални прогнози

Типстър – значение, как се става. Професионални прогнози

Типстър е название на професионален анализатор на спортни събития, който се занимава с предвиждането им. Изготвя обоснован анализ на база представянето на отборите и моментната им форма. Ще откриете десетки футболни типстъри в интернет, но вижте с какво да внимавате.

Най-честите проблеми и за какво да внимаваме

Всъщност “типстър” е напълно нормална професия, но многобройните измами в уеб пространството урониха имиджа й. Появиха се знайни и незнайни “разбирачи”, които не доставят необходимата информация на ползвателя, а се опитват по най-лесния и елементарен начин да го манипулират. Ето за какво да се вглеждате при избора си на типстър:

 • Следете статистиката от началото на неговото начинание;
 • Информирайте се за клиентелата му;
 • Потърсете репутация в интернет;
 • Търсете обосновка на прогнозите, тъй като нейната липса е белег за необмислено предвиждане на събитието;
 • Поискайте пробен период за удостоверяване на възможностите му.

Кой може да стане типстър?

Как да станем професионални типстъри?

Реално погледнато всеки, който има афинитет към определена спортна дисциплина. Изисква се задълбочено познаване на сферата, следене на различни състезания и коректно оформяне на предположението. Ако разполагате с описаните качества, може да се насочите към съставяне на обосновани и анализирани прогнози.

Разбира се, най-важно е намирането на клиенти. В началото ще трябва да изготвите пробен период, да раздавате безплатни прогнози, които да докажат майсторските ви познания. Ако всичко върви по план, имате куп спечелени прогнози, потребителите сами ще започнат да ви търсят. Съществуват десетки сайтове за футболни прогнози в интернет, където ще намерите поле за изява.

 • Blogabet.com
 • Tipstersportal.com
 • Bettingexpert.com

Професионални платени прогнози

В уеб пространството не се раздават единствено безплатни прогнози, а съществува и платен вариант. Членството е в знак на благодарност към анализатора, с което подкрепяте начинанието му и го мотивирате да изготвя още по-стойностни и печеливши прогнози. Друг е въпросът, че не всички типстъри в интернет се грижат за аудиторията си. Част от тях създават десетки профили в социалните мрежи, с които търсят по-широко поле за изява, а след няколко спечелени клиенти и неправилни прогнози, изтриват акаунтите и започват същата процедура.

Какви прогнози ще откриете в Prognozi.eu?

Нито гарантираме уговорени мачове, нито 100% успеваемост, тъй като е в сферата на нереалистичното. Наличието на неправилни ходове и грешни прогнози е напълно нормално, независимо от задълбоченото и обосновано предположение. В съвременния футбол ставаме свидетели на куп изненадващи резултати, чийто развой е невъзможен за предвиждане.

Гарантираме ви обаче няколко важни елемента за вашето успешно и доходоносно залагане:

 • Прогнози на база обстоен анализ;
 • Шанс за дългосрочен успех;
 • Задълбочено анализиране на поведението на отборите;
 • Информация за контузени и наказани състезатели;
 • Прилични коефициенти, избрани от най-добрите букмейкъри.

Изискваме единствено редовно посещаване на разделите и коректно отношение към нашия екип. Дългосрочната възвръщаемост ще стане факт, ако се доверите поне за месец на анализираните ни предвиждания.