Bet365

Всеки, който е решил да направи залози в сферата на спорта трябва да избере подходящ и сигурен букмейкър с много добра репутация и качествено обслужване на клиентите. Един от тях с най-много положителни оценки е Bet365, който основан във Великобритания и от най-предпочитаните както там така и на световно равнище. Сайтът на Bet365 има българска версия от няколко години, а перфектното обслужване го прави желано място за залагане и в нашата страна. Освен, че можете да гледате и следите на живо почти всички спортни събития, те предлагат и огромно разнообразие от различни спортове, на които ако решите може да заложите в зависимост от интереса и предпочитанията ви. Bet365 има най-добрият сайт и предоставя възможности да гледате мачовете на живо с картина и да залагате веднага в момента. Тази опция е много удобна и изключително приятна и лесна за използване.

Bet365 съществува на пазара 38 години и клиентите му надхвърлят 5,5 милиона от цял свят. За доброто и качествено обслужване се грижат над 1600 служители, които осигуряват бърз и точен отговор на всеки ваш въпрос. С тях може да се свържете по телефон, факс, на емайла им или чрез чат, като много бързо ще получите компетентен отговор на всяко ваше запитване, което искате да направите или ще разрешат ако евентуално е възникнал някакъв проблем. Компанията е лицензирана за спортни и други залози и са контролира от комисията по хазарта във Великобритания, докато хазартните игри като покер, бинго и други се контролират от гибралтарското правителство. Bet365 е един добър и качествен букмейкър.

Залозите в Bet365 се правят чрез интернет, като посетите страницата им или по телефон, също така можете да ги правите на живо по време на спортната среща, която ви интересува. Високите коефициентите, които предлагат при срещи, които се предават пряко или на живо ги прави желано място за всички почитатели на спортните залагания. Освен спортни, букмейкъра предлага и залагания на хазартни игри като покер, бинго, табла, казино и други, което го прави любимо място за много почитатели на тези игри. Друго нещо, което прави интересни и желани Bet365 за много хора, любители на тези игри е специалните бонуси, които предлагат при регистрация на всеки нов клиент.

В сайта на Bet365 постоянно може да залагате на Формула 1, тенис, хокей, волейбол, баскетбол, футбол и други. Най-много видове залози можете да намерите за футбола, където, освен нормалните като резултат от срещата (първо полувреме и краен резултат) е възможно да правите и нестандартни залагания като минута на първия гол, кой ще го вкара, колко червени картона ще има на мача и още много други. Плащания се приемат от карти като MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro и други използвани за международни разплащания, също така и чрез PayPal, MoneyTT, Moneybookers и други, чрез международни преводи, чекове, банкови преводи. Начините да направите своите залози са много и разнообразни и можете да избирате, кой точно е най-подходящия и приемлив вариант за вас. Ако сте спечелили от даден залог сумата ще се отрази на баланса по сметката ви и можете да видите веднага печалбата си.

Регистрацията в Bet365 е стандартна както при повечето сайтове, които я изискват. Въвежда се името ви и фамилия, датата на раждане, адрес и емайл, както и телефонът ви за контакт. Избирате потребителско име (user) и парола, с които да влизате в сайта. Важно условие, ако сте взели решение да се регистрирате е да имате навършени задължително 18 години. След като вече сте направили тази стъпка трябва да направите депозит и в зависимост от размера му ще получите бонус.

Всички екстри, които предлага букмейкъра Bet365 го правят желан и предпочитан от много клиенти, а регистрацията на все повече нови говори за неговата коректност и бърза реакция по всяко време и оказване на необходимата помощ на всеки, който има нужда.