Нарва Транс - Таммека Тарту

15.05.2018 19:00
Нарва Транс Таммека Тарту
4 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.50 футболни прогнози познати

В Естония, играчите на Нарва Транс и Таммека Тарту играят помежду си в двубой от 14-ия кръг на Мейстрилига.

Домакините са 4-ти в таблицата с актив от 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача са отбелязали 27 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 17 гола в мрежата си. Като домакин съставът е изиграл 6 срещи, в които има 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, при голова разлика 11-5.

Гостуващият отбор на Таммека Тарту е 5-ти във временното класиране с общ актив от 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 13 срещи е реализирал 24 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 18 попадения в своята мрежа. На чужд терен тимът е играл 7 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 гола в мрежата си.

В последните си два мача на домашна сцена Нарва Транс завърши наравно 1-1 с ФКИ Левадия Талин, а при последната си изява у дома успя да се наложи с 3-0 срещу отбора на Куресааре. В последните си две гостувания тимът на Таммека Тарту падна с 1-3 от ФКИ Левадия Талин, a в последната си визита завърши наравно 3-3 срещу Пайде Линнамеесконд.

В последните 10 играни двубоя между двата съперника, тимът на Нарва Транс е постигнал 5 успеха, състава на Таммека Тарту е спечелил 2 успеха, а 3 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 21-12. В последните 5 двубоя пред своите фенове с тима на Таммека Тарту, футболистите на Нарва Транс имат 4 победи и една загуба.

Изложените данни в обосновката безспорно доказват, че по-класният тим към момента определено са домакините и логично би било да доминират до самия край на двубоя и накрая без особени проблеми да увеличат точковия си актив с 3 ценни точки. Моите предпочитания са в полза на футболистите на домакините от Нарва Транс - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.50 футболни прогнози познати