АС Оулу - ХИФК Хелзинки

09.05.2018 18:30
АС Оулу ХИФК Хелзинки
3 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.48 футболни прогнози познати

В среща от 3-ия кръг на първенството в Икьонен на Финландия играят тимовете на АС Оулу и ХИФК Хелзинки.

Домакините са 10-ти във временното класиране с нула точки след 1 загуба, като са успели да отбележат 1 гола в противниковата врата и са допуснали 2 гола в мрежата си. У дома съставът все още няма изиграна среща досега, като все още не се е разписал в противниковата врата и все още не е получил нито едно попадение във вратата си.

Гостуващият отбор на ХИФК Хелзинки е на 4-то място в таблицата с временното класиране с 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като е успял да отбележи 2 гола в противниковата врата и е допуснал 1 попадения в своята врата. Навън отборът е играл 1 мач до момента, в който е записал една победа, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал един гол в мрежата си.

В последните си две домакински срещи АС Оулу завърши наравно 1-1 с отбора на Екеняс ИФ и победи с 3-2 срещу тима на Екеняс ИФ. В последните си 2 гостувания тимът на ХИФК Хелзинки постигна две победи - с 3-0 срещу състава на Викингит Хелзинки и с 2-1 над отбора на Хака.

В последните 8 изиграни мача между двата състава, съставът на АС Оулу има постигнати 3 успеха, тима на ХИФК Хелзинки има спечелени 2 победи, а в 3 двубоя двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 13-13. В последните 4 срещи на своя терен Рати срещу ХИФК Хелзинки, футболистите на АС Оулу са постигнали 2 победи и 2 равенства.

По-добрият отбор са играчите на отбора домакин. И очакванията ми са да имат предимство по време на двубоя, но и гостите от ХИФК Хелзинки са на едно добро ниво. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат спектакъл като не изключвам и равенството. Твърдо можем да заложим на домакините или равен - двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.48 футболни прогнози познати