Юнион Титус Петанж - Прогрес Нидеркорн

11.04.2018 20:30
Юнион Титус Петанж Прогрес Нидеркорн
1 - 3

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 2.25 футболни прогнози непознати

В Люксембург, Юнион Титус Петанж и Прогрес Нидеркорн излизат един срещу друг в среща от 20-ия кръг на Национална Дивизия.

Футболистите на домакините от Юнион Титус Петанж се намират на 9-то място в класирането с 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 19 двубоя са реализирали 31 попадения в противниковата врата и са допуснали 38 попадения в своята мрежа. На собствения си терен отборът е изиграл 9 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-13.

Гостуващият отбор на Прогрес Нидеркорн заема второ място във временното класиране с общ актив от 42 точки, натрупани след 13 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи е вкарал 50 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 21 попадения в своята мрежа. Далеч от дома отборът има 9 срещи, в които е записал 7 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 25 попадения в противниковата врата и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В предишните си 10 официални срещи футболистите на Юнион Титус Петанж имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 16-20. В предишните си 5 срещи у дома отборът има 2 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа. В тези срещи Домакините са отбелязали 5 попадения в мрежата на своите гости и са допуснали 9 попадения в собствената врата.

В последните си 10 срещи във всички турнири футболистите на Прогрес Нидеркорн имат записани 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 22-12. В последните си 5 мача далеч от дома си съставът е записал 4 победи, 1 равенство и нито 1 загуба. В тях Гостите са реализирали 13 попадения в мрежата на своите домакини и са допуснали 3 попадения в своята мрежа.

В последните си два мача отборът на Юнион Титус Петанж допусна 2 поредни поражения - 2-3 от тима на Фола Еш и 1-2 от ЮС Хостерт. В последните си 2 гостувания съставът на Прогрес Нидеркорн надви с 2-1 срещу отбора на Диферданж и успя да стигне до равен 0-0 срещу състава на Мондорф-ле-Бен.

В предишните 9 играни двубоя между двата състава, тимът на Юнион Титус Петанж е спечелил 4 успеха, а отбора на Прогрес Нидеркорн е постигнал 5 победи, при общо голово съотношение 8-16. В предишните 4 двубоя у дома срещу Прогрес Нидеркорн, футболистите на Юнион Титус Петанж имат 1 победа и 3 поражения.

По-силният отбор са домакините. И очаквам да имат преимущество по време на футболният двубой, но и гостите от Прогрес Нидеркорн са обиграни. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като не изключвам и равния вариант. Твърдо можем да заложим на домакините или равен - двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 2.25 футболни прогнози непознати