Гандзасар Капан - Арарат Ереван

04.04.2018 16:00
Гандзасар Капан Арарат Ереван
3 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.39 футболни прогнози познати

В среща от 21-ия кръг на текущият шампионат на Висша Лига на Армения играят отборите на Гандзасар Капан и Арарат Ереван.

Домакините са трети в класирането с 31 точки, постигнати след 8 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 20 мача са отбелязали 27 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 18 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът е играл 10 срещи, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 15 попадения във вратата на своите гости и е получил 10 попадения във вратата си.

Съставът на гостите от Арарат Ереван е 6-ти в таблицата със събрани 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя е успял да вкара 17 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 38 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 10 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 8-19.

В предишните си 10 изиграни двубоя във всички турнири отборът на Гандзасар Капан е постигнал 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-8. В последните си 5 двубоя пред собствените си почитатели тимът е с 3 победи, 2 равенства и нито 1 загуба. В тези мачове Домакините са вкарали 8 попадения в мрежата на гостуващите отбори и са позволили да им отбележат 4 гола в собствената мрежа.

В предишните си 10 официални двубоя футболистите на Арарат Ереван са постигнали 2 победи, едно равенство и 7 загуби, при голова разлика 9-20. В предишните си 5 гостувания тимът е с 1 победа, 1 равенство и 3 загуби. В тях Гостите са реализирали 4 попадения в противниковата врата и са инкасирали 11 попадения в своята мрежа.

В последните си 2 домакинства отборът на Гандзасар Капан постигна пълен успех с 1-0 срещу състава на Пюник Ереван, а при последната си изява у дома завърши наравно 2-2 с тима на Бананц Ереван. В предишните си две гостувания тимът на Арарат Ереван записа равен 3-3 срещу Пюник Ереван и допусна загуба с 0-2 от Бананц Ереван.

В предишните 10 изиграни двубоя между двата тима, съставът на Гандзасар Капан има записани 8 успеха, а тима на Арарат Ереван е постигнал 2 победи, при общо голово съотношение 16-6. В последните 5 мача на своя терен Гандзасар с Арарат Ереван, играчите на Гандзасар Капан имат 4 победи и една загуба.

Моите очаквания са футболистите на Гандзасар Капан да превъзхождат тотално тима гост от първата до последната минута на футболната среща и в крайна сметка без проблеми да увеличат актива си с още 3 точки. Всякакъв друг резултат от срещата, освен пълен успех за Гандзасар Капан, лично за мен ще бъде голяма изненада - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.39 футболни прогнози познати