Жрински Мостар - Железничар Сараево

03.03.2018 15:30
Жрински Мостар Железничар Сараево
1 - 0

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.30 футболни прогнози познати

В двубой от 21-ия кръг на първенството на Висша Лига в Босна и Херцеговина играят Жрински Мостар и Железничар Сараево.

Домакините се намират на втора позиция в класирането с общ актив от 46 точки, постигнати след 15 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 20 мача са успели да реализират 38 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 17 попадения в своята врата. На домашна сцена съставът има 10 мача до момента, в които има 8 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 21-7.

Гостуващият тим на Железничар Сараево е на върха в таблицата с временното класиране с 47 точки, от 15 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача е вкарал 34 гола и е допуснал 14 гола в своята мрежа. Навън съставът е изиграл 10 мача до момента, в които има 7 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 16-7.

В предишните си 10 официални двубоя играчите на Жрински Мостар имат в актива си 6 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 18-10. В предишните си 5 двубоя у дома отборът е записал 4 победи и една загуба. В тези мачове Домакините са реализирали 12 попадения в противниковата мрежа и са допуснали 5 гола в собствената мрежа.

В предишните си 10 изиграни срещи във всички турнири футболистите на Железничар Сараево са постигнали 9 победи, 1 равенство и нито една загуба, при обща голова разлика 20-7. В последните си 5 срещи на чужд терен отборът има 4 победи, едно равенство и нито 1 загуба. В тях Гостите са реализирали 9 гола във вратата на своите съперници и са инкасирали 4 попадения в своята мрежа.

В предишните си две срещи на своя терен отборът на Жрински Мостар постигна две победи - 3-0 над състава на Витез и с 3-2 срещу тима на ГОШК Габела. В последните си две срещи като гост отборът на Железничар Сараево записа две поредни победи - 2-1 над състава на Широки Брег и с 4-2 срещу тима на Крупа.

В предишните 10 изиграни сблъсъка между двата тима, тимът на Жрински Мостар има постигнати 5 победи, отбора на Железничар Сараево има постигнати 2 успеха, а в 3 двубоя двата отбора не са успели да се победят, при обща голова разлика 10-9. В предишните 5 мача у дома срещу тима на Железничар Сараево, Домакините от Жрински Мостар имат 3 успеха, едно равенство и една загуба.

По-издръжливият отбор са футболистите на домакините. И очакванията ми са да имат предимство по време на футболния сблъсък, но и футболистите на гостите са на едно добро ниво. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат мач като не изключвам и равния вариант. Залогът е за домакините, че ще спечелят или завършат наравно - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.30 футболни прогнози познати