Флоридсдорфер АК - ВСГ Ватенс

02.03.2018 19:30
Флоридсдорфер АК ВСГ Ватенс
отложен

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.36

Съставите на Флоридсдорфер АК и ВСГ Ватенс излизат в директен сблъсък в текущият сезон в Ерсте Лига в Австрия.

Футболистите на домакините от Флоридсдорфер АК са на 8-мо място в класирането с актив от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 12 загуби от започването на първенството, като в изиграните 21 срещи са отбелязали 21 гола в противниковата врата и са допуснали 52 попадения в собствената мрежа. На своя стадион съставът е изиграл 10 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 10-19.

Гостуващият отбор на ВСГ Ватенс е 9-ти в таблицата с общ актив от 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 12 загуби от започването на първенството, като в изиграните 20 двубоя е отбелязал 25 гола в мрежата на противниците си и е получил 34 попадения в своята мрежа. При гостуванията си тимът е изиграл 10 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 8-15.

В предишните си 10 изиграни мача във всички турнири отборът на Флоридсдорфер АК има на сметката си 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-22. В последните си 5 домакинства тимът е с 2 победи, 2 равенства и 1 загуба. В тези срещи Домакините са отбелязали 7 гола във вратата на гостуващите състави и са инкасирали 7 гола в своята мрежа.

В предишните си 10 двубоя във всички турнири играчите на ВСГ Ватенс имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 15-16. В предишните си 5 гостувания съставът е с 1 победа, 2 равенства и 2 загуби. В тези мачове Гостите са отбелязали 5 попадения в мрежата на своите противници и са инкасирали 6 гола в собствената мрежа.

В предишните си две домакински срещи тимът на Флоридсдорфер АК записа равен 0-0 с Блау-Вайс Линц, а при последната си изява у дома се наложи с 2-1 срещу Аустрия Лустенау. В последните си две срещи, в които е гостувал, тимът на ВСГ Ватенс победи с 2-0 срещу отбора на Блау-Вайс Линц, a в последното си гостуване завърши наравно 2-2 срещу Лиферинг Залцбург.

В предишните 6 сблъсъка между двата състава, отборът на Флоридсдорфер АК е записал 1 победа, отбора на ВСГ Ватенс има записани 3 победи, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 3-9. В предишните 3 срещи пред своите почитатели срещу ВСГ Ватенс, футболистите на Флоридсдорфер АК имат 1 победа, едно равенство и една загуба.

Мисля, че по-класният отбор са гостуващият тим на ВСГ Ватенс, но и домакините са доста добри. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като не изключвам и равния вариант. Със сигурност гостуващият отбор няма да загубят този двубой - двоен шанс прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.36