Анортозис - Омония Никозия

07.02.2018 17:00
Анортозис Омония Никозия
1 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози непознати

Отборите на Анортозис и Омония Никозия играят помежду си в директен сблъсък от 23-ия кръг на сезона на Първа Дивизия в Кипър.

Футболистите на Анортозис са трети във временното класиране с общ актив от 47 точки, натрупани след 13 победи, 8 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 22 срещи са вкарали 32 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 15 попадения в мрежата си. У дома съставът е играл 11 двубоя до момента, в които има 7 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 19 гола в противниковата врата и е допуснал 9 попадения във вратата си.

Съставът на гостите от Омония Никозия е 6-ти във временното подреждане с актив от 38 точки, постигнати след 11 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача има голова разлика 44-32. При визитите си отборът има 11 двубоя, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 20-20.

В предишните си 10 мача във всички турнири тимът на Анортозис е записал 6 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 14-8. В предишните си 5 срещи пред своята агитка отборът е записал 4 победи и 1 загуба. В тези двубои Домакините са отбелязали 9 гола в противниковата врата и са допуснали 6 гола в собствената врата.

В последните си 10 официални мача играчите на Омония Никозия имат на сметката си 6 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 22-14. В последните си 5 гостувания тимът е с 3 победи, 1 равенство и една загуба. В тези срещи Гостите са вкарали 11 попадения във вратата на своите противници и са инкасирали 7 попадения в собствената врата.

В предишните си два домакински мача отборът на Анортозис има 2 поредни победи - 3-1 над АЕК Ларнака и 3-1 срещу Етникос Ахна. В последните си две срещи навън Омония Никозия падна с 0-1 от състава на Аполон Лимасол, a в последното си гостуване успя да постигне победа с 3-2 над състава на АЕЛ Лимасол.

В предишните 10 играни двубоя между двата тима, тимът на Анортозис има записани 3 успеха, отбора на Омония Никозия също има спечелени 3 победи, а в 4 мача двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 15-14. В предишните 5 мача пред своите почитатели с Зелените, Домакините от Анортозис имат 3 успеха и 2 равенства.

По-твърдият отбор са домакините. И очаквам да имат превъзходство през по-голямата част от футболният двубой, но и тимът на гостите от Омония Никозия се представят добре за момента в Първа Дивизия. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат спектакъл като е напълно възможно двата състава да не излъчат победител. Така че, предпочитанията ми са за домакините, като не изключвам и равния резултат - прогноза двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози непознати