Ченайин - Бенгалуру

06.02.2018 16:30
Ченайин Бенгалуру
1 - 3

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.35 футболни прогнози непознати

Футболната среща между Ченайин и Бенгалуру е от 14-ия кръг на първенството на Супер Лига в Индия.

Играчите на тима домакин се намират на второ място в класирането със събрани 23 точки, събрани след 7 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 мача са реализирали 19 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 14 попадения в своята мрежа. Като домакин тимът е изиграл 6 срещи до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е получил 8 попадения в мрежата си.

Гостуващият тим на Бенгалуру е на първо място във временното класиране с общ актив от 27 точки, след 9 победи и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 13 двубоя е успял да вкара 25 гола в противниковата врата и е получил 14 гола в мрежата си. Като гост отборът има 7 мача, в които има 5 победи и 2 загуби, реализирал е 15 попадения в мрежата на своите домакини и е допуснал 9 попадения във вратата си.

В последните си два домакински мача тимът на Ченайин записа равен 2-2 с отбора на Делхи Динамос, а при предишното си домакинство постигна победа с 1-0 срещу Пуна Сити. В предишните си два мача като гост Бенгалуру има 2 победи - с 3-1 над отбора на Мумбай Сити и 2-0 над състава на АТК Калкута.

В предишнaтa среща между двата съперника, тимът на Ченайин е постигнал 1 победа, а отбора на Бенгалуру няма записана нито една победа.

По-силният отбор са домакините. И очакванията ми са да имат преимущество през по-голямата част от мача, но и футболистите на гостите са добри. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат двубой като е възможен и равния резултат. Изразявам предпочитания към играчите на домакините, като не изключвам и равния резултат - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.35 футболни прогнози непознати