Нафт Техеран - Трактор Сази Табриз

11.01.2018 13:30
Нафт Техеран Трактор Сази Табриз
2 - 0

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.75 футболни прогнози непознати

Футболните тимове на Нафт Техеран и Трактор Сази Табриз се изправят в мач в настоящето първенство на Про Лига в Иран.

Футболистите на отбора домакин са 14-ти в класирането със събрани 14 точки, събрани след 3 победи, 5 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 18 мача са отбелязали 11 гола в мрежата на съперниците си и са получили 25 гола в мрежата си. На собствения си терен съставът е играл 8 срещи досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

Съставът на гостите от Трактор Сази Табриз е на 11-та позиция във временното подреждане с актив от 21 точки, след 5 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи има отрицателна голова разлика 18-20. Далеч от дома съставът е играл 8 двубоя, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 6-11.

В предишните си 10 изиграни срещи във всички турнири тимът на Нафт Техеран е записал 1 победа, 2 равенства и 7 загуби, при голова разлика 4-14. В предишните си 5 домакински двубоя съставът има 2 победи, едно равенство и 2 загуби. В тях Домакините са отбелязали 3 гола във вратата на своите съперници и са инкасирали 3 попадения в собствената мрежа.

В последните си 10 официални мача футболистите на Трактор Сази Табриз са постигнали 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 9-11. В предишните си 5 мача на чужд терен тимът е с 1 победа, едно равенство и 3 загуби. В тези мачове Гостите са отбелязали 4 гола във вратата на своите противници и са инкасирали 9 попадения в собствената мрежа.

В последните си две домакинства отборът на Нафт Техеран завърши наравно 0-0 с тима на Парс Джонуби Джем, а в предишното си домакинство допусна поражение с 1-2 от Фулад Хузестан Ахваз. В предишните си две гостувания тимът на Трактор Сази Табриз има равенство 1-1 срещу състава на Санат Нафт Абадан, a в последното си гостуване загуби с 0-2 от Персеполис Техеран.

В последните 10 изиграни мача между двата противника, Нафт Техеран има спечелени 2 победи, отбора на Трактор Сази Табриз има записани 6 успеха, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 10-13. В последните 5 двубоя у дома срещу тима на Трактор Сази Табриз, Домакините от Нафт Техеран са постигнали 2 успеха, 1 равенство и 2 загуби.

Гостите като цяло са в значително по-стабилна моментна форма и очаквам да реализират категорично териториално и игрово предимство до самия край на футболната среща и в крайна сметка закономерно да добавят три точки на сметката си. Без сериозен риск залагам за 3 точки в актива на гостуващия тим - Прогноза 2.

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.75 футболни прогнози непознати