Апоел Хадера - Апоел Афула

09.01.2018 19:00
Апоел Хадера Апоел Афула
1 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.39 футболни прогнози познати

Футболният мач между тимовете на Апоел Хадера и Апоел Афула е от 17-ия кръг на сезона на Лига Леумит на Израел.

Играчите на Апоел Хадера са 6-ти в класирането с 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 16 срещи имат голова разлика 27-27. У дома тимът има 7 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 17 попадения в мрежата си.

Гостуващият тим на Апоел Афула се намира на 10-та позиция в класирането с общ актив от 21 точки, постигнати след 5 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя е успял да вкара 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 попадения във вратата си. Далеч от дома отборът е изиграл 7 мача до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и все още няма загуба навън, при обща голова разлика 9-5.

В последните си 10 изиграни двубоя във всички турнири футболистите на Апоел Хадера са записали 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 18-14. В последните си 5 домакински мача тимът е постигнал 2 победи, едно равенство и 2 загуби. В тези двубои Домакините са реализирали 7 гола в противниковата мрежа и са позволили да им отбележат 11 гола в собствената мрежа.

В предишните си 10 двубоя във всички турнири съставът на Апоел Афула има в актива си 3 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-9. В предишните си 5 гостувания отборът е записал една победа, 4 равенства и нито една загуба. В тях Гостите са отбелязали 5 попадения в мрежата на своите домакини и са допуснали 4 попадения в своята врата.

В последните си два мача пред своите почитатели отборът на Апоел Хадера победи с 1-0 срещу Апоел Кфар Саба и допусна поражение с 0-3 от Апоел Марморек. В предишните си две гостувания съставът на Апоел Афула записа победа с 2-1 срещу тима на Апоел Петах Тиква, a в последното си гостуване завърши наравно 1-1 срещу Апоел Бней Лод.

В последният мач между двата тима, съставът на Апоел Хадера е постигнал една победа, а тима на Апоел Афула не е постигнал нито една победа.

Домакините са по-обиграният отбор, но и гостуващия отбор не отстъпват. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат сблъсък като е възможно съставите да не излъчат победител. С голяма увереност можем да дадем прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.39 футболни прогнози познати