Апоел Хайфа - Бейтар Йерусалим

08.01.2018 20:30
Апоел Хайфа Бейтар Йерусалим
0 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози непознати

В мач от 17-ия кръг на първенството от Висша Лига на Израел, Апоел Хайфа приема Бейтар Йерусалим.

Играчите на Апоел Хайфа се намират на втора позиция в класирането с общ сбор от 35 точки, натрупани след 10 победи, 5 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 16 двубоя са вкарали 26 попадения и са допуснали 11 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът е играл 8 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, отбелязал е 17 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 гола във вратата си.

Гостуващият отбор на Бейтар Йерусалим заема трето място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 33 точки, постигнати след 10 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи е вкарал 38 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 22 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът е изиграл 7 двубоя, в които има 5 победи и 2 загуби, отбелязал е 17 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В последните си 10 официални срещи съставът на Апоел Хайфа е с 6 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 14-5. В последните си 5 срещи у дома тимът е с 4 победи, 1 равенство и нито една загуба. В тези срещи Домакините са отбелязали 11 гола във вратата на гостуващите състави и са позволили да им отбележат 2 гола в собствената мрежа.

В предишните си 10 официални срещи футболистите на Бейтар Йерусалим имат записани 7 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 23-13. В предишните си 5 срещи далеч от дома си съставът е постигнал 3 победи и 2 загуби. В тях Гостите са вкарали 12 попадения във вратата на своите съперници и са позволили да им вкарат 9 гола в собствената мрежа.

В последните си две домакинства тимът на Апоел Хайфа има две поредни победи - 1-0 срещу състава на Макаби Хайфа и с 2-0 над Макаби Петах Тиква. В предишните си 2 гостувания тимът на Бейтар Йерусалим постигна 2 победи - с 3-1 над отбора на Апоел Акре и с 3-1 срещу МС Ашдод.

В последните 10 играни мача между двата състава, Апоел Хайфа има записани 4 успеха, отбора на Бейтар Йерусалим има записани 2 успеха, а 4 срещи са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 19-12. В последните 5 мача у дома с отбора на Бейтар Йерусалим, футболистите на Апоел Хайфа са постигнали 2 успеха, 2 равенства и 1 загуба.

Футболистите на отбора домакин са по-добрият отбор, но и гостуващият отбор на Бейтар Йерусалим са на прилично ниво. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като е напълно възможно двата състава да не излъчат победител. Спокойно можем да дадем прогноза 1X, като по-рисковите играчи могат да пробват и 1.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози непознати