Ламия - Ксанти

07.01.2018 17:15
Ламия Ксанти
0 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.34 футболни прогнози непознати

Футболният сблъсък между отборите на Ламия и Ксанти е от 16-ия кръг на шампионата от Супер Лига в Гърция.

Домакините са 12-ти в класирането с актив от 16 точки, от 3 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя са успели да отбележат 12 попадения в противниковата врата и са инкасирали 18 гола в своята мрежа. Като домакин съставът има 8 мача досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Гостуващият тим на Ксанти заема 9-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 18 точки, записани след 4 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи има отрицателна голова разлика 13-14. Като гост съставът е изиграл 7 мача досега, в които има 3 победи, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В последните си две домакинства съставът на Ламия завърши наравно 2-2 с Панайтоликос, а при предишното си домакинство загуби с 0-2 от състава на Лариса. В предишните си две гостувания отборът на Ксанти завърши наравно 1-1 срещу отбора на Пас Янина, a в предишният си мач като гост допусна поражение с 0-1 от Лариса.

В предишнaтa среща между двата противника, съставът на Ламия не е постигнал нито една победа, отбора на Ксанти също няма записана нито една победа, а в една среща двата противника са завършили наравно.

Изнесените факти в анализа показват, че по-добрият отбор са футболистите на отбора домакин, но и играчите на гостите не са слаби. И очаквам са за един интересен и напрегнат двубой като е възможно двата отбора да не излъчат победител. Твърдо можем да заложим на домакините или равен - двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.34 футболни прогнози непознати