Гарбал Радановичи - Младост Подгорица

06.12.2017 14:00
Гарбал Радановичи Младост Подгорица
0 - 2

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.39 футболни прогнози познати

Футболният двубой между тимовете на Гарбал Радановичи и Младост Подгорица е от 18-ия кръг на шампионата в Първа Лига в Черна Гора.

Домакините са 5-ти в класирането с общ сбор от 21 точки, от 5 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя имат отрицателна голова разлика 19-23. На домашна сцена отборът е изиграл 8 двубоя до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 9-10.

Отборът на гостите от Младост Подгорица се намира на 4-та позиция във временното класиране с 21 точки, от 5 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача е успял да вкара 20 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 19 гола в своята мрежа. Като гост отборът има 8 мача досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 9 попадения във вратата си.

В последните си 10 официални двубоя играчите на Гарбал Радановичи имат в актива си 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 13-15. В последните си 5 срещи на своя стадион тимът е с 2 победи, 2 равенства и една загуба. В тях Домакините са реализирали 7 попадения във вратата на своите гости и са допуснали 6 попадения в своята мрежа.

В предишните си 10 срещи във всички турнири съставът на Младост Подгорица има на сметката си 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 14-12. В предишните си 5 срещи далеч от дома си тимът е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби. В тях Гостите са реализирали 3 попадения в мрежата на своите съперници и са инкасирали 7 попадения в собствената мрежа.

В последните си два домакински мача отборът на Гарбал Радановичи надви с 3-2 срещу Ком Подгорица и допусна неуспех с 0-1 от състава на Искра Даниловград. В предишните си две срещи, в които е гостувал, Младост Подгорица загуби с 1-2 от Ком Подгорица и победи с 1-0 срещу състава на Искра Даниловград.

В предишните 10 изиграни срещи между двата тима, Гарбал Радановичи има записани 5 успеха, отбора на Младост Подгорица има постигнати 3 успеха, а 2 мача са завършили с равенство, при общо голово съотношение 14-12. В предишните 5 срещи у дома с състава на Младост Подгорица, Домакините от Гарбал Радановичи са постигнали 4 победи и едно равенство.

Гостуващият отбор на Младост Подгорица като цяло са по-класният отбор, но и футболистите на тима домакин се представят добре за момента в първенството. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като е възможно и равенство. Залогът е твърдо за гостуващия отбор, че няма да загубят мача - прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.39 футболни прогнози познати