Сервет - Ксамакс

04.12.2017 21:00
Сервет Ксамакс
1 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози непознати

В среща от 17-ия кръг на сезона на Чалъндж Лига на Швейцария, съставът на Сервет приема у дома отбора на Ксамакс.

Футболистите на домакините са на второ място в таблицата с актив от 35 точки, събрани след 10 победи, 5 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 16 срещи са успели да вкарат 29 гола и са инкасирали 13 гола в своята мрежа. На домашна сцена тимът е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 19-7.

Гостуващият тим на Ксамакс се намира на първо място в таблицата с временното подреждане с 40 точки, постигнати след 13 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи има голова разлика 36-15. Като гост тимът има 8 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 15 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 10 срещи във всички турнири футболистите на Сервет имат на сметката си 6 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 19-10. В предишните си 5 домакински мача съставът е постигнал 4 победи, 1 равенство и нито една загуба. В тях Домакините са вкарали 13 попадения в мрежата на гостуващите състави и са позволили да им вкарат 5 попадения в собствената мрежа.

В последните си 10 изиграни срещи във всички турнири тимът на Ксамакс има записани 8 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 25-11. В последните си 5 двубоя навън съставът е записал 3 победи, 1 равенство и 1 загуба. В тях Гостите са реализирали 10 попадения във вратата на приемащите ги тимове и са допуснали 5 гола в собствената мрежа.

В предишните си 2 домакинства тимът на Сервет надви с 2-1 срещу Раперсвил-Йона, а в предишната си изява у дома записа равенство 1-1 с Винтертур. В последните си два мача на чужд терен отборът на Ксамакс постигна пълен успех с 2-1 срещу Шафхаузен и завърши наравно 2-2 срещу състава на Раперсвил-Йона.

В предишните 7 играни срещи между двата тима, Сервет няма нито 1 победа, отбора на Ксамакс е постигнал 4 успеха, а в 3 срещи двата тима са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-10. В предишните 3 двубоя на своя терен Стад дьо Жьонев срещу тима на Ксамакс, Домакините от Макарите нямат победа и 3 равенства.

По-коравият отбор са домакините. И очакванията ми са да имат преимущество по време на футболният двубой, но и гостите от Ксамакс не са за подценяване. И очаквам са за една напрегната и интересна футболна среща като е възможно двубоя да завърши без победител. Със сигурност домакините няма да загубят този сблъсък - двоен шанс прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози непознати