Триестина - Фермана

09.10.2017 21:30
Триестина Фермана
3 - 0

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.29 футболни прогнози познати

Отборите на Триестина и Фермана се срещат в среща в шампионата от Лега Про - Група В на Италия.

Футболистите на тима домакин заемат 14-та позиция във временното подреждане с 6 точки, натрупани след 1 победа, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 двубоя имат голова разлика 8-6. На своя терен отборът е играл 3 мача до момента, в които има 2 равенства и 1 загуба и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 2-3.

Гостуващият тим на Фермана е 7-ми в класирането с актив от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача е реализирал 10 гола и е позволил да му вкарат 5 гола във вратата си. На чужд терен отборът е играл 4 срещи досега, в които има една победа, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 7-4.

В последните си два домакински мача Триестина завърши наравно 1-1 с отбора на Судтирол и допусна неуспех с 0-1 от състава на Ренате. В предишните си две срещи на чужд терен отборът на Фермана спечели с 5-1 срещу Сантарканджело и записа реми 0-0 срещу Терамо.

.

По-класният отбор са играчите на състава домакин. И очаквам да имат преимущество през по-голямата част от футболния мач, но и отборът на гостите от Фермана са доста добри. И очаквам са за една напрегната и интересна среща като е напълно възможен и равния резултат. Залогът е за домакините, че ще спечелят или завършат наравно - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.29 футболни прогнози познати