Равена - Падуа

04.10.2017 19:30
Равена Падуа
0 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.67 футболни прогнози непознати

В Италия, Равена и Падуа играят помежду си в среща от 7-ия кръг на Лега Про - Група В.

Футболистите на домакините от Равена са 9-ти в таблицата с актив от 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 6 срещи имат отрицателна голова разлика 7-10. На домашна сцена тимът има 3 двубоя досега, в които има 2 победи и една загуба, отбелязал е 3 гола в мрежата на своите гости и е получил 5 попадения в мрежата си.

Гостуващият тим на Падуа заема 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане с 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 5 мача е отбелязал 6 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 4 попадения в мрежата си. При визитите си тимът е изиграл 2 двубоя до момента, в които е записал 1 победа и една загуба, при голова разлика 1-3.

В последните си две домакински срещи отборът на Равена претърпя поражение с 1-5 от Триестина, а при предишното си домакинство успя да спечели с 1-0 срещу тима на Модена. В последните си 2 гостувания отборът на Падуа загуби с 0-3 от Ренате, a в последната си визита спечели с 1-0 срещу Самбенедетезе.

.

Футболистите на домакините от Равена са по-класният отбор, но и гостите не са за подценяване. И очаквам са за един интересен и напрегнат футболен двубой като е напълно възможен и равния резултат. С голяма увереност можем да дадем прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.67 футболни прогнози непознати